manolya

Pazar, Eylül 25, 2005

O simdi güllü...

Hepsi çok güzel yakismisti ama arkadasim bu yesil sapkayi seçti. Neden gül yapmadigimi sorunca hemen bir gül örüp isterse dikmesi için verdim. O artik sahibini bulan güllü bir sapka...

8 Comments:

At 9:41 ÖÖ, Anonymous Adsız said...

ellerine sağlık çok şık.sanki hazır gibi duruyor.sevgiler.

 
At 8:59 ÖÖ, Blogger nagice said...

şapkalar harika ellerine sağlık

 
At 11:17 ÖÖ, Blogger ruchan said...

Hepside çok güzel , ellerinize sağlık... Ne güzel örmüşsünüz. Güle güle kullanın.
Sevgilerimle:)

 
At 2:54 ÖS, Blogger manolya said...

Tesekkür ederim arkadaslar. Babamin tedavisi devam ediyor Ipek'cigim. Yakinda küçük bir operasyon geçirecek tedavi daha sonra da devam edecek. Onun disinda gayet iyi. Sapkalari ben de seviyorum xtralarge ama çok rahat kullanamiyorum.
Sevgiler

 
At 7:03 ÖS, Anonymous Adsız said...

sapkalar cok guzel.hepsi birbirinden hosnasil yaptigini tarif etmen mumkun mu?kac numarali sis yada tig ve ne kadar ip..ayrica gulleri nasil yapiyorsun?cok fazla sordum galiba:))) cevaplarini bekliyorum...tesekkeu ederim..italya,dan done

 
At 10:11 ÖS, Blogger morelmas said...

Merhaba Morelmas adıyla yeni bir blog oluşturduk. Kadınları ilgilendiren konuları işlemeye çalışıyoruz. Blog kardeşliği yaparak sizin de sitenize link verdik.

Sizde bize ( http://morelmas.blogspot.com/ ) link vererek daha çok kişiye ulaşmamızda yardımcı olurmusunuz ?

Sevgilerimizle

 
At 11:27 ÖS, Anonymous Adsız said...

SEVGİLİ MANOLYA COKTANDIR SESİN CIKMIYOR.BABAN NASIL OLDU.İNSAALLAH İYİDİR.SENDEN BİR RİCAM VAR BİR ARKADAS MAİL ATMIS SELANİK ÖRNEGİNİN TARİFİNİ İSTİYOR.EGER VAKİN VARSA MÜMKÜNSE SİTENDE ANLATIRMISIN.SEVGİYLE KAL.

 
At 10:42 ÖÖ, Blogger manolya said...

Cevap vermekte geciktim, özür dilerim arkadaslar. Sapkalari geçen sene ördügüm ve genellikle kalan yünleri kullandigim için ne kadar yün gidecegi konusuna kesin birsey söyleyemiyorum. Hepsi tig ile örüldü. 3, 4 ve 4.5 no.lu tig kullanmistim yünün kalinligina göre. İkisini yorumlarda anlatmaya çalistim. Yesil olani su an bende degil, sira sayilarini kesin veremiyorum ama o da her sirada 6 arttirilarak örüldü kirçilli gibi. Kenarlarda arttirma 12 olacak ve daha genis bir kenar örülecek. Elime geçerse kesin sayilarini vermeye çalisirim. Ilgine tesekkür ederim.
Babamini tedavisi sürüyor, Münevver hanim, ilginize tesekkür ederim. Selanik örgüsü derken çok bilinen ve kullanilani kastetti sanirim arkadas. Hemen anlatacagim.
Sevgiler

 

Yorum Gönder

<< Home