manolya

Çarşamba, Kasım 16, 2005

Sanal miyim?

Bu defa da burcu tarafindan sobelenmisim ve çok sasiracaksiniz ama hemen cevapliyorum.

1.GÜNDE ORTALAMA KAÇ SAAT INTERNETTESINIZ?

Iste oldugum zamanlarda ne kadar ara verdigime bagli olarak(son zamanlarda ise uzun aralar veriyorum) 5-7 saat kaliyorum internette. Evden girdigimde sadece bloglara söyle bir bakiyorum (yorum bile yazamiyorum), o da 1, 1.5 saat sürüyor. Günlerce girmedigim de oluyor.

2.HERHANGI BIR MESSENGER KULLANIYOR MUSUNUZ?

Hayir.

3.KAÇ TANE MAIL ADRESINIZ VAR?

3 tane kisisel, 1 tane blog mail adresim var.

4.SIZINLE BÜTÜNLESEN BIR NICKNAME'INIZ VEYA SANAL ADINIZ VAR MI?

Manolya benim sanal adim.

5.INTERNET ORTAMINDA TANISIP GERÇEK HAYATTA PEKISEN ARKADASLIKLARINIZ VAR MI?

Hayir ama o kadar sicak bir ortam olustu ki muhtemelen görüsülecektir. Mesela Edirne'ye bir sonraki gidisimde sadece camileri gezip ciger yemenin bana yetmeyecegini biliyorum.

6.INTERNETTEN ALISVERIS YAPAR MISINIZ?

Hayir. Zaten kredi karti da kullanmam.

7.YA INTERNET OLMASAYDI...?

Eskiden olsaydi çok fazla önemsemeyebilirdim ama hem kolayligina hem de son zamanlarda hayatima kattigi renklere öyle alistim ki, bence hep olsun...

Bloglarini güncellemek konusunda çok hamaratlar, bakalim nagihan ve
nalan ne kadar sanalmislar...

Pazartesi, Kasım 14, 2005

Eskiler

Aslinda bitirdigim ve bitirmek üzere oldugum islerim var ama ben hemen simdi birseyler eklemek istedigimden üzerimdeki kazagi gösterecegim. Kazagin yünü tiftik, Kürkçü Han'da tek kalan renkler arasindan seçmistik arkadasimla birlikte. Birbirine uyan 5 renk bulabildigimizden kisa bir kazak örebildim. Birkaç yildir zevkle giydigim kazagimin örnegini bulmam da ilginç olmustu. Size de olur mu bilmem, ben ne zaman bir örnege baslasam her elime alista örgünün tersine bakar ve daha güzel oldugunu söyler dururum. Benden daha kuralci olan annem buna siddetle karsi çikar, "öyle olsa tersini örer, onu tarif ederlerdi "der. Bu defa o bile kabul etti örgünün tersinin daha güzel oldugunu ve ben öyle kullanmaya karar verdim.