manolya

Pazar, Eylül 25, 2005

O simdi güllü...

Hepsi çok güzel yakismisti ama arkadasim bu yesil sapkayi seçti. Neden gül yapmadigimi sorunca hemen bir gül örüp isterse dikmesi için verdim. O artik sahibini bulan güllü bir sapka...

Diger sapkam

Geçen yil ördügüm onca sapka arasinda kullandigim ikinci sapka da bu. Kazagimdan kalan gri kirçilli yünle ördügüm bu sapkada biraz hareket katsin diye mor renk kullandim.

Çarşamba, Eylül 21, 2005

Sapka

Geçen yil çabuk bitmesi cazip geldiginden olacak bir sapka örme hevesi vardi bende. Aslinda çogu kisi ayni durumdaydi sanirim çünkü sokaklarda daha önce hiç görmedigim kadar çok sapka görmüstüm. Bu sapka da onlardan biri, yani çiçekli o meshur modelden. Eksik kalir miyim?

Buralardayim

Mesajlarinizi aldim arkadaslar, ilginize çok tesekkür ederim. Tatil gibi güzel bir olay olmasa da çok sükür iyiyim. Babamin tedavisi devam ediyor, herkes programini ona uydurmak durumunda. Elimde hazir islerim var sizlerle paylasmak istedigim ama firsat bulup fotograflarini çekemiyorum. Bugün de kisa bir süre için internetteyim. Birseyler eklemeye zaman bulur muyum bilmem ama en azindan sitelerinizi söyle bir dolasmak istiyorum. En kisa zamanda görüsmek dilegiyle.

Cumartesi, Eylül 03, 2005

10 küçük mutluluk

Aslinda çok daha fazla siralanabilir. Sevgili Nalan beni sobelediginden beri günler geçti. Daha fazla uzatmadan ilk aklima gelenleri yaziyorum:

1. Sabahlari saglikli uyanmak.
2. Sevdiklerimi yanimda hissettiren telefon görüşmeleri, e-mailler, mesajlar, kartlar.
3. Yegenimle çizgi film seyrederken onun karakterler ve olaylar ile ilgili yorumlarini dinlemek.
4. Tüm aile birarada yenen yemekler.
5. Sevdigim insanlari evimde agirlamak.
6. Yagmurun sesini dinlemek( gök gürültüsünün degil).
7. Karli soguk günlerde yenen tarhana çorbasi.
8. Yeni birseyler ögrenmek.
9. Yillarca uygulamak isteyecegim kolay ve lezzetli bir tarif bulmak.
10. Yeni bir blog, yeni bir arkadas daha kesfetmek.

Bütün arkadaslar sorulari cevapladi bile. Ben de yasemen ve akcahan'i sobeliyorum. .